Kyoto Japon İzakaya Yemek Pişirme Dersi
Bu aktivite hakkında
- Rezervasyonunuz anında onaylanır
- Bu seçenek ÜCRETSİZ iptale sahiptir: hiçbir risk almadan rezervasyon yapın!





Deneyimin Önemli Noktaları
Bir Japon aşçılık dersine katılın ve geleneksel Japon halk yemekleri tavernaları olan Izakaya tarzında öğrenin. Ders yaklaşık 3 saat sürecek ve bu süre zarfında uzman bir aşçıdan beş veya altı popüler ev yapımı yemeği nasıl pişireceğinizi öğreneceksiniz.
Dersin sonunda, kendi yarattığınız yemeğin tadını çıkarabilecek ve sınıf arkadaşlarınızla paylaşabileceksiniz. Lezzetleri aracılığıyla Japon kültürü hakkında daha fazla bilgi edinmenizi sağlayacak ve aileniz ve arkadaşlarınızla birlikte evinizde tadını çıkarabileceğiniz yeni beceriler edinmenize olanak tanıyacak gastronomi ve eğlence dolu bir etkinlik.
- Kyoto'da Izakaya tarzı bir aşçılık dersine katılın
- Uzman bir aşçıdan5-6 popüler ev yemeğinin nasıl pişirileceğini öğrenin .
- Öğrendiğiniz tarifleri evinize götürün ve aileniz ve arkadaşlarınızla güzel bir yemeğin tadını çıkarın.
Dahil olanlar
- Kyoto'da Izakaya Japon Aşçılık Sınıfı
- Uzman aşçılık eğitmeni
- Yemek pişirmek için tüm malzemeler
- Önlük
Katılımcıları ve tarihi seçin
Adım Adım
Bu etkinlikte yaklaşık 3 saat boyunca Izakaya tavernaları tarzında popüler Japon yemeklerinin nasıl pişirileceğini öğrenme fırsatına sahip olacaksınız. Uzman bir aşçının rehberliğinde, tariflerini yanınızda götürebileceğiniz, aileniz ve arkadaşlarınız için evde pişirebileceğiniz 5-6 geleneksel ev yapımı yemeği nasıl hazırlayacağınızı öğreneceksiniz.
Ders boyunca Japon baharatlama tekniklerini ve mutfaklarının vazgeçilmezi olan bir Japon çorba suyu olan dashi'nin nasıl hazırlanacağını öğreneceksiniz. Usta şeflerin gösterilerini izleyebilecek ve kendi Izakaya tarzı kreasyonlarınızı hazırlamak ve tadını çıkarmak için onların talimatlarını takip edebileceksiniz.
Yemek pişirmeyi bitirdikten sonra, diğer öğrenci arkadaşlarınızla birlikte hazırladığınız yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz. Tarifler, ihtiyaç duyanlar için vejetaryen ve glütensiz seçenekleri de içermektedir.
İzakaya, paylaşmak için küçük porsiyonlarda alkollü içecekler ve yerel yiyecekler sunan bir tür geleneksel Japon tavernasıdır . Müşterilerin yiyecek ve içeceklerin tadını çıkarırken rahatlayıp sosyalleşebilecekleri gayri resmi ve rahat bir yerdir. Bir izakaya'nın menüsünde sashimi, tempura ve yakitori'den (tavuk şiş) nabe (güveç) gibi daha ayrıntılı yemeklere kadar çok çeşitli yemekler bulunabilir.
Bu tavernalarda bira ve sake'den shochu (damıtılmış likör) ve şaraba kadar çeşitli içecekler de bulunabilir. Izakayalar, iş çıkışı Japon işçiler ve otantik bir mutfak deneyimi arayan turistler arasında popülerdir.
Eğlenceli ve eğitici bir aktivite olan bu etkinlik, Japonya'nın geleneksel lezzetlerini derinlemesine keşfetmenizi ve gastronomi aracılığıyla kültürü hakkında daha fazla bilgi edinmenizi sağlayacaktır. Yemek meraklıları ve yemek severler için idealdir.