Venedik Yerel Pazar Ziyareti ve Özel Yemek Pişirme Rehberli Turu
Bu aktivite hakkında
- Rezervasyonunuz anında onaylanır
Deneyimin Önemli Noktaları
Bu deneyim, öğle veya akşam yemeği için gerekli malzemeleri satın alacağınız Venedik'in semt pazarlarına bir ziyaret ile sarde in saor veya baccalà mantecato gibi yerel spesiyalitelerin tadımını içeren özel bir aşçılık dersini birleştirmektedir. Yaklaşık 5 saat sürer ve hoş geldiniz aperatifi, şarap, su ve kahve dahildir.
- Semtpazarlarında dolaşın ve bir Venediklinin günlük yaşamını deneyimleyin.
- Bölgesel spesiyalitelerden oluşan üç çeşit menünün tadını çıkarın
- Hoş geldiniz aperatifinin tadını çıkarın
Dahil olanlar
- Yerel bir pazara ziyaret
- Özel yemek pişirme dersi
- Uzman aşçı
- Tadım
Katılımcıları ve tarihi seçin
Adım Adım
Bu deneyim, Venedik pazarlarına bir ziyareti ve yerel spesiyalitelerin tadımını içeren özel bir aşçılık dersini içermektedir. Yaklaşık 5 saat sürer ve tüm yemek pişirme meraklıları için mükemmeldir.
Venedik pazarları, öğle veya akşam yemeği hazırlamadan önce alışveriş yapmak için mükemmel bir yerdir. En ünlüsü şüphesiz Rialto Pazarı'dır. 1097 yılında kurulan bu pazar İtalya'nın en önemli ve en eski pazarlarından biridir ve ünlü bir balık pazarına (Pescaria) ve taze meyve ve sebze tezgahlarına (Erbaria) ev sahipliği yapmaktadır.
Bu deneyim, deniz ve lagünden olduğu kadar hinterlandın ürünlerinden de etkilenen ve en ünlü yerel tariflere yansıyan Venedik mutfağını tatmanızı sağlar:
- Sarde in saor: tatlı ve ekşi soslu marine edilmiş sardalya.
- Risotto de gò: Venedik lagününe özgü bir balıkla yapılan kremalı pilav.
- Baccalà mantecato: kurutulmuş ve tuzlanmış morina balığı pişirildikten sonra kremsi bir kıvam alana kadar sütle karıştırılır.
- Fritole: Karnaval için geleneksel olarak hazırlanan küçük tatlı börekler.
Hoş geldiniz aperatifi, şarap, su ve kahve aktiviteye dahildir.