Palermo Yeme Deneyimi

4.6
(2248 Yorumlar)

Bu aktivite hakkında

Bu aktivitenin HARİKA yorumu var
Anında onay
Başlangıç
4.200 TL 3.819 TL
Gizli ücret yok
  • Rezervasyonunuz anında onaylanır

Deneyimin Önemli Noktaları

Palermo'da uzman bir İtalyan şefin evine girmenizi sağlayacak yaklaşık 3 saatlik bu gastronomi deneyimine katılın. Bu rezervasyon ile caponata, sarde alla beccafico, cassata ve diğer spesiyaliteler gibi bazı geleneksel Sicilya yemeklerini tatma fırsatına sahip olacaksınız. Öğle ve akşam yemeği arasında seçim yapabileceksiniz. Toplam fiyata şarap, su ve kahve dahildir.

  • Palermo'da yerel bir şefin evinde Sicilya gastronomi deneyiminin tadını çıkarın.
  • Öğle veya akşam yemeği için dört çeşit menünün tadını çıkarın.
  • Samimi ve kişiselleştirilmiş bir deneyim için özel bir etkinliğin tadını çıkarın.

Dahil olanlar

  • Palermo'da gastronomik deneyim
  • Yerel Ev Sahibi / Cesarine
  • 4 çeşit öğle veya akşam yemeği menüsü
  • Şarap, kahve ve su

Katılımcıları ve tarihi seçin

Adım Adım

Bu deneyimi seçerek, lezzetli bir dört çeşit menü hazırlayacak olan Palermo'lu bir ailenin evine girebileceksiniz. Yaklaşık 3 saat süren bu deneyim, öğle veya akşam yemeği seçenekleriyle kendinizi yerel kültüre kaptırmak için mükemmeldir. Fiyata yerel şaraplar, su ve kahve dahildir.

Palermo'da bir mutfak deneyimi mutlaka arancini, et, peynir, bezelye gibi malzemelerle doldurulmuş küçük kızarmış pirinç topları içerir. Menünün geri kalanı aşağıdaki spesiyalitelerden bazılarını içerebilir:

  • Caponata - Sicilya mutfağına özgü zengin ve lezzetli bir garnitür. Ana malzemesi küp küp doğranmış ve kızarana ve yumuşayana kadar kızartılmış patlıcandır. Hazırlanmasında taze domates, soğan, yeşil zeytin, kapari ve taze fesleğen de kullanılır.
  • Pasta con le sarde - Yabani rezene, safran, çam fıstığı ve kızarmış ekmek kırıntıları ile tatlandırılmış taze sardalyalı makarna.
  • Involtini di pesce spada - İnce kılıç balığı dilimleri, bazen yuvarlanmalarını kolaylaştırmak için et yumuşatıcı ile düzleştirilir. Genellikle garnitür olarak portakal ve rezene salatası ile servis edilir.
  • Sarde alla beccafico - Hazırlık sırasında sardalyalar temizlenir ve açılır. Geleneksel iç malzemesi ekmek kırıntıları, maydanoz, sarımsak, pecorino veya parmesan peyniri, limon kabuğu rendesi, tuz ve karabiber gibi malzemelerin karışımından oluşur.

Bu deneyim tipik bir tatlı ile sonlandırılır. Sicilya'da en ünlüleri cassata (ricotta peyniri ve çikolata ile doldurulmuş bir sünger kek) ve cannoli, bitter çikolata, şekerlenmiş meyve ve kıyılmış antep fıstığı ile zenginleştirilmiş ricotta kreması ile doldurulmuş çıtır gofretlerdir.

Yorumlar

4.6
· 2248 Yorumlar
  • P
    P. U.
    4
    (0 Yorumlar)
  • M
    M. B.
    4
    (0 Yorumlar)
  • T
    T. U.
    4
    (0 Yorumlar)
  • L
    L. C.
    5
    (0 Yorumlar)
  • Daha fazlasını gör

    Bilmeniz Gereken Diğer Şeyler

    İptal Politikası