Cartagena Bazurto Pazarı Turu ve Yemek Pişirme Dersi
Bu aktivite hakkında
- Rezervasyonunuz anında onaylanır
- Bu seçenek ÜCRETSİZ iptale sahiptir: hiçbir risk almadan rezervasyon yapın!
Deneyimin Önemli Noktaları
Cartagena de Indias 'taki bu 4,5 saatlik aşçılık dersine katılarak Kolombiya gastronomisinin sırlarını keşfedin. Profesyonel bir şef ve eğitmenle birlikte lezzetli balık ve deniz ürünleri gibi yerel lezzetleri nasıl hazırlayacağınızı öğreneceksiniz.
En taze ve en geleneksel malzemeleri seçmek içinBazurto pazarını ziyaret edeceksiniz. Küçük bir grup eşliğinde kendi tipik Cartagena menünüzü pişirecek ve konaklama yerinize transfer dahil olacaksınız.
- Bu gastronomi deneyimindeCartagena de Indias'ın tarihi merkezini tanıyın.
- Profesyonel bir şefin rehberliğindeenfes bir tipik Kolombiyaöğle yemeği pişirin ve tadın.
- Kültür ve geleneği soluyabileceğiniz şehrin hareketli bir bölgesi olanBazurto pazarını keşfedin.
Dahil olanlar
- Cartagena de Indias'da aşçılık sınıfı
- Profesyonel şef ve eğitmen
- Cartagena'daki konaklama yerinize ve buradan transfer
- Klimalı minivan transferi
Katılımcıları ve tarihi seçin
Adım Adım
Cartagena de Indias 'ta yaklaşık 4 buçuk saat süren bu aşçılık dersine katılarak, Karayip lezzetlerinin sofraların baş kahramanı olduğu bu Kolombiya bölgesinin geleneksel mutfak tekniklerini öğreneceksiniz.
Bir şoför sizi şehirdeki konaklama yerinizden alacak ve konforlu , klimalı bir minivanla sizi bu gastronomi macerasında eğitmeniniz olacak profesyonel şefle tanışacağınız tarihi merkeze götürecektir.
Popüler Bazurto pazarını keşfetmek için 15 kişilik küçük bir gruba katılacaksınız. Yerel halka özgü çeşitli taze yiyecekler arasından, sınıfta enfes bir menü hazırlamak için ihtiyacınız olan malzemeleri seçeceksiniz.
Burada Cartageneros'un günlük yaşamı hakkında bilgi edinecek, Kolombiya kültürüne özgü atıştırmalıkların nasıl yapıldığını ve tadıldığını da göreceğiniz hareketli pazarı keşfedeceksiniz.
Deneyim, tarihi merkeze yakın tipik bir Cartagena mutfağında devam edecek. Uzman şefiniz ve eğitmeniniz balık, karides, plantain, pilav ve salata gibi klasik yerel lezzetleri hazırlama sürecinde size rehberlik edecektir. Yemeğinizi bitirdiğinizde tadına bakabilecek ve tüm grupla görüş alışverişinde bulunabileceksiniz.