Napoli Pizza Yapım Sınıfı
Bu aktivite hakkında
- Rezervasyonunuz anında onaylanır
- Bu seçenek ÜCRETSİZ iptale sahiptir: hiçbir risk almadan rezervasyon yapın!





Deneyimin Önemli Noktaları
Napoli'de bir pizza pişirme dersine katılacağınız bu deneyimi kaçırmayın. Profesyonel bir pizzacıdan dünyanın en sevilen yemeklerinden birinin tarihi ve hazırlanışı hakkında bilgi edinin. Kendi işinizin tadını çıkarabileceksiniz ve ayrıca size atıştırmalıklar, tatlı ve içecekler sağlanacak.
Yaklaşık 3 saat süren etkinlik, deneyimi optimize etmek için 10 kişilik küçük gruplar halinde gerçekleştirilecektir. Pizza hazırlamak için bir öğle veya akşam yemeği atölyesi seçin ve otantik bir İtalyan deneyiminin tadını çıkarın.
- Napoli'dekibu pizza pişirme dersindeen lezzetli İtalyan yemeklerinden birinin nasıl yapıldığını öğrenin.
- Profesyonel bir pizzacı ile birlikte ve 10 kişilik küçük bir grupta, pizzanın tarihini keşfedeceğiniz bir yemek atölyesine katılacaksınız.
- Öğle veya akşam yemeği atölyesi arasında seçim yapın ve kendi mutfak yaratımınızı tadın. Atıştırmalıklar, tatlı ve içecekler de dahildir.
Dahil olanlar
- Napoli'de pizza pişirme dersi
- Atıştırmalıklar, tatlı ve alkolsüz içecekler
- Öğle veya akşam yemeği atölye seçeneği
Katılımcıları ve tarihi seçin
Adım Adım
Bu aktivite Napoli'de bir pizza pişirme dersinden oluşmaktadır. Yaklaşık 3 saat boyunca, kendi mutfak yaratımınızı yapacağınız ve tadacağınız bir deneyime katılacaksınız. Öğle veya akşam yemeği atölyesi arasında seçim yapın, pizzanızı hazırlayın ve dahil olan mezelerin, tatlıların ve içeceklerin tadını çıkarın.
Deneyimi optimize etmek için, etkinlik yaklaşık 10 katılımcı sayısına sahip olacaktır. Usta bir pizzacının tavsiyeleri ve açıklamaları sayesinde sadece kendi pizzanızı yapmakla kalmayacak, aynı zamanda dünyanın en ünlü yemeklerinden birini çevreleyen tüm tarihi keşfedeceksiniz.
Domates sosu, mozzarella peyniri, fesleğen ve zeytinyağını hazırlayın ve işe koyulun. Sadece bu malzemelerle dünya çapında pek çok insanı hayran bırakan bir yemek yaratabileceksiniz. Nasıl yapıldığını öğrendikten sonra, lezzetli bir lezzet hazırlayarak ailenizi, arkadaşlarınızı veya eşinizi şaşırtabilirsiniz.
Pizza, dünyada en çok tüketilen gastronomik preparatlardan biridir ve kökeni İtalya'nın Napoli şehrine dayanır. Tarihe göre, ortaya çıkışı 19. yüzyıla kadar uzanır ve 20. yüzyılın ortalarına kadar bu şehrin özel bir yemeği olmuştur. Çok az malzemeyle yapılabilmesine rağmen Napolililer sadece iki gerçek pizza türü olduğunu iddia etmektedir: marinara ve margherita.
İlginç bir gerçek de 1984 yılında oluşturulan resmi bir Napoliten Pizza sertifikasının bulunmasıdır. Bu sertifika, zanaatkâr geleneklerine göre pizza yapan ve diğer gereklilikleri yerine getiren kuruluşlara veya restoranlara verilir. İtalya'da sadece birkaç yüz restoran bu sertifikaya sahiptir.