Riomaggiore Gnocchi ve Pesto Pişirme Rehberli Turu

4.6
(1616 Yorumlar)

Bu aktivite hakkında

Bu aktivitenin HARİKA yorumu var
Anında onay
Başlangıç
9.296 TL 8.451 TL
Gizli ücret yok
  • Rezervasyonunuz anında onaylanır

Deneyimin Önemli Noktaları

Yaklaşık 3 saat süren ve Cinque Terre'nin kalbindeki Riomaggiore'de uzman bir şefin mülkünde gerçekleşen bir gastronomi deneyimi. Denize ve çevredeki üzüm bağlarına bakan bu tesis, bölgenin en ünlü yemeği olan gnocchi al pesto'nun nasıl hazırlanacağını öğrenmek için mükemmel bir yerdir. Aktiviteye su, yerel şaraplar ve ev yapımı bir tatlı dahildir.

  • Riomaggiore'deki bu aşçılık dersinde lezzetli vejetaryen gnocchi ve pesto tariflerinin nasıl yapıldığını öğrenin.
  • Uzman bir İtalyan şeften alacağınız ipuçlarıyla yemek pişirme becerilerinizi geliştirin.
  • Yerel şarapları tadın ve deniz manzaralı bir üzüm bağında gezintinin tadını çıkarın
  • Samimi ve kişiselleştirilmiş bir deneyimde küçük bir grup etkinliğinden yararlanın.

Dahil olanlar

  • Riomaggiore'de Gnocchi ve pesto pişirme dersi
  • Uzman aşçı
  • Öğle yemeği veya öğle yemeği (3 yemek)
  • Aperatif

Katılımcıları ve tarihi seçin

Adım Adım

Bu aşçılık dersi size uzman bir yerel aşçı ile birlikte Riomaggiore bölgesinin tipik yemeği olan gnocchi al pesto'nun nasıl hazırlanacağını öğrenme fırsatı verecektir. Bu deneyim Cinque Terre'de pitoresk bir konumda bulunan bir çiftlik evinde gerçekleşecektir. Yaklaşık 3 saat süren bu deneyime ev yapımı bir tatlı veya taze meyve, şarap ve ev sahiplerinin yetiştirilen çeşitleri ve özelliklerini açıklayacağı üzüm bağında bir yürüyüş dahildir.

Geleneksel Ceneviz pestosu taze fesleğen, sarımsak, çam fıstığı, parmesan veya pecorino peyniri, sızma zeytinyağı ve tuzun öğütülmesiyle hazırlanır. Kesin kökeni tartışma konusudur, ancak ortaçağa kadar uzandığına inanılmaktadır. Bugün bildiğimiz pestoyu ortaya çıkaran temel dönüşüm, muhtemelen 19. yüzyıldan itibaren çam fıstığının eklenmesidir. Gnocchi al pesto, sadeliği ve taze, aromatik tadıyla takdir edilmektedir.

Bu deneyim ev yapımı bir tatlıyla sona erer. Bölgede en geleneksel tatlı, ince öğütülmüş badem veya fındık, şeker, yumurta ve genellikle limon kabuğu rendesi veya vanilya gibi diğer tatlandırıcılarla yapılan bademli tarttır. Dışı altın sarısı kahverengi ve hafif çıtır çıtır olurken içi yumuşak kalır. Alternatif olarak, öğle veya akşam yemeği taze meyve ile tamamlanır.

Yorumlar

4.6
· 1616 Yorumlar
  • K
    K. M.
    5
    (0 Yorumlar)
  • W
    W. J.
    5
    (0 Yorumlar)
  • L
    L. O.
    5
    (0 Yorumlar)
  • J
    J. R.
    5
    (0 Yorumlar)
  • Daha fazlasını gör

    Bilmeniz Gereken Diğer Şeyler

    İptal Politikası