Riomaggiore Yemek Pişirme Dersi
Bu aktivite hakkında
- Rezervasyonunuz anında onaylanır
Deneyimin Önemli Noktaları
İtalyan yemek pişirme tekniklerini öğrenmek ve otantik bir yerel evde öğle veya akşam yemeği deneyimi yaşamak isteyen yemek severler için mükemmel bir etkinlik. Riomaggiore'li bir ailenin evine konuk olacak ve taze makarna, ana yemek ve tiramisudan oluşan üç çeşit menü hazırlayacaksınız. Yaklaşık 3 saat sürer ve hoş geldiniz aperatifi , su ve şarap dahildir.
- Riomaggiore'deki bu aşçılık dersinde İtalyan gastronomisinin en iyi tekniklerinden ve tariflerinden bazılarını öğrenin.
- Cinque Terre'deki görkemli evinde yerel bir ev sahibi tarafından hazırlanan üç çeşit menüyü tadın.
- Sciacchetrà şarabının bal, kuru meyve, şekerlenmiş narenciye ve baharat aromalarını keşfedin.
- Samimi ve kişiselleştirilmiş bir deneyim için 8 kişiye kadar küçük gruplara yönelik bir etkinliğin tadını çıkarın.
Dahil olanlar
- Riomaggiore'de makarna ve tiramisu pişirme dersi
- Uzman aşçı
- Aperatif
- Öğle yemeği veya öğle yemeği (3 yemek)
Katılımcıları ve tarihi seçin
Adım Adım
Bu etkinlik yaklaşık 3 saat sürmekte ve üç çeşit menü, hoş geldiniz aperatifi, şarap ve su içermektedir. Bu yeterli değilmiş gibi, Riomaggiore'den bir ailenin evine girecek ve tipik İtalyan ve bölgesel spesiyaliteler hazırlayacaksınız. Bu deneyimin bir parçası olabilecek bazı yemekler arasında şunlar yer almaktadır:
- Gnocchi veya Tagliatelle al sugo - Taze ev yapımı makarna - tagliatelle veya gnocchi - kıyma, domates ve diğer malzemelere dayalı kalın bir sos olan ragu eşliğinde. Kısık ateşte yavaş pişirme gerektirir.
- Tomaxelle - Bu, bölgeye özgü et, peynir ve otlarla doldurulmuş dana rulolarına verilen isimdir. Genellikle haşlanmış bezelye veya patates püresi ile servis edilir. Rivayete göre bu tarif 1800 yılında icat edilmiştir.
- Tiramisù - Muhtemelen dünyadaki en ünlü İtalyan tatlısıdır. Kahveye batırılmış ve mascarpone kreması ile doldurulmuş sünger bisküvi katmanlarından oluşur. Yüzeye kakao serpilir.
Tiramisù'ya Cinque Terre bölgesinin Bosco, Albarola ve Vermentin gibi yerel üzüm çeşitlerinden yapılan tatlı bir şarap olan bir kadeh Sciacchetrà eşlik edecektir. Üzümler bölgeye özgü teraslı üzüm bağlarından elle toplanır ve kamış hasırlar üzerinde güneşte kurumaya bırakılır. Bu işlem şekerlerin ve aromaların yoğunlaşmasına yardımcı olur.