Castelbuono Şarap Tadımı Turu (Cefalù Çıkışlı)
Bu aktivite hakkında
- Rezervasyonunuz anında onaylanır
- Bu seçenek ÜCRETSİZ iptale sahiptir: hiçbir risk almadan rezervasyon yapın!




Deneyimin Önemli Noktaları
Madonie Dağları'nın mücevheri Castelbuono'nun ortaçağ büyüsünü Cefalù'dan hareket eden yarım günlük bir geziyle keşfedin. Rahat ve manzaralı bir sürüşün ardından Arnavut kaldırımlı sokaklarda dolaşacak, ünlü mannanın tadına bakacak ve vadiye hakim olan heybetli Rocca Ventimiglia kalesini ziyaret edeceksiniz.
Deneyim, organik bir şarap imalathanesine dönüştürülmüş eski bir Benedikten manastırı olan huzurlu Abbazia Sant'Anastasia'da doruğa ulaşıyor. Asırlık duvarlar ve meşe fıçılar arasında, yerel zeytinyağlı bruschette ve Sicilya peynirleri ile eşleştirilmiş üç terroir şarabını tadacaksınız.
- Yerinizi ayırtın ve arabayı unutun: ulaşım dahil.
- Eşsiz bir tarihi ortamdaözel şarapları tadın
- Gurme alışverişi ve kartpostal fotoğrafları içinserbest zamanın tadını çıkarın
Dahil olanlar
- Gidiş-dönüş klimalı minibüs transferi Cefalù ⇄ Castelbuono
- İspanyolca eşlik eden rehber (İngilizce ve Fransızca mevcuttur)
- Castelbuono'da gezi ve alışveriş için serbest zaman.
- Bruschette, peynir ve zeytinyağı eşliğinde 3 organik şarap tadımı
Katılımcıları ve tarihi seçin
Adım Adım
Madonie'nin yeşil yamaçlarına gitmek üzere klimalı bir minibüsle sabahın ortasında Cefalù'dan ayrılacaksınız. Tırmanış sırasında rehberiniz Normanlar ve Castelbuono'yu meşhur eden tatlı özsu olan manna üretimi hakkında anekdotlar paylaşacaktır. Varışta, Piazza Margherita'yı keşfetmek, ana kiliseye girmek veya çan kulesi saati çalarken taze yapılmış bir cannolo'nun tadını çıkarmak için zamanınız olacak.
Köyün tepesinde Rocca Ventimiglia yer almaktadır: kumtaşı çatıları Rönesans fresklerini ve Sicilya'nın her yerinde saygı gören koruyucu azize Aziz Anne'ye adanmış saray gibi bir şapeli gizlemektedir. Panoramik fotoğrafların ardından tur Abbazia Sant'Anastasia'ya doğru devam eder. Şıra ve odun aroması sizi fıçı odasında karşılıyor ve burada sommelier tesisin biyodinamik felsefesini açıklıyor. Kristal tazeliğinde bir Grillo beyazı, kırmızı meyve notalarına sahip bir Nero d'Avola ve her biri bruschette, pecorino ve arazinin kendi zeytinleri eşliğinde zarif bir meşe yaşlı cuvée tadacaksınız.
Duyularınız uyandığında, üzüm bağlarında dolaşmak, yağ, kestane balı veya şarap üreticisi tarafından imzalanmış şişeler satın almak için birkaç dakikanız olacak. Cefalù'ya dönüş, zeytinlikler ve Tiren Denizi manzaraları arasında gerçekleşecek ve zamanın durmuş gibi göründüğü Sicilya'nın bir köşesinin anısıyla öğleden sonra erken saatlerde varılacaktır.