Tiflis Yemek Turu
Bu aktivite hakkında
- Rezervasyonunuz anında onaylanır
- Bu seçenek ÜCRETSİZ iptale sahiptir: hiçbir risk almadan rezervasyon yapın!




Deneyimin Önemli Noktaları
Tiflis çevresinde yemek pişirme dersi içeren bir mutfak turunda kendinizi Gürcistan'ın lezzetli mutfağına ve şarap kültürüne bırakın. Yaklaşık 3 saat boyunca uzman bir rehber eşliğinde yerel bir ailenin evini ziyaret edecek ve burada altı tipik Gürcü yemeğinin nasıl pişirileceğini öğreneceksiniz.
Şarap ve chacha tadarken bu zengin mutfak geleneğini çevreleyen hikayeleri öğrenin. Sonunda, kendi hazırladığınız yemeğin tadını çıkarın. Ailenin evine konforlu bir ulaşım aracıyla varacaksınız.
- Yaklaşık 3 saatlik bir gastronomi turunun tadını çıkarın.
- Deneyimi yaşamak için yerel bir ailenin evini ziyaret edin.
- Bölgenin 6 tipik yemeğini nasıl pişireceğinizi öğrenin.
- Yerel rehberinizle birlikte her yemeğin tarihini keşfedin
- Şarap tadımı ve cacha (ev yapımı votka) alın
Dahil olanlar
- Tiflis'te Gastronomi Turu
- Yerel rehber
- Yerel bir ailede 6 farklı öğün
- Yerel bir aile ile yemek pişirme dersleri
Katılımcıları ve tarihi seçin
Adım Adım
Yaklaşık 3 saat boyunca en iyi deneyimi sunmak için kapılarını açacak olan büyüleyici bir yerel aile evinde yemek pişirme dersi dahil Tiflis'te gastronomik bir turun tadını çıkarın.
Yerel bir rehber eşliğinde misafirperverlik ve sıcaklıkla karşılanacağınız aile evini ziyaret edecek ve burada geleneksel teknikler ve malzemeler kullanarak bölgenin 6 tipik yemeğini nasıl pişireceğinizi öğreneceksiniz.
Bazı sembolik yemekler lezzetli haçapuri veya peynirli ekmek, etli khinkali veya köfte ve salatalı lezzetli patlıcandır. Yemekler değişiklik gösterebilir.
Ayrıca yerel şarapların farklı nüanslarının tadını çıkarmak için otantik bir şarap ve chacha tadımının keyfini çıkaracaksınız. Bu sırada Gürcistan'ın zengin gastronomi tarihi hakkında bilgi edineceksiniz.
Tariflerinizi hazırladıktan sonra hazırladığınız yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz. Aktiviteye buluşma noktasından ailenin evine transferler dahildir.