Beaune Yeraltı Mahzen Turu ve Burgonya Şarap Tadımı

Bu aktivite hakkında

Akıllı telefon biletleri kabul edilir
Süre: 1 saat
Anında onay
ÜCRETSİZ İptal
Başlangıç
896 TL 815 TL
ÜCRETSİZ İptal
Gizli ücret yok
  • Rezervasyonunuz anında onaylanır
  • Bu seçenek ÜCRETSİZ iptale sahiptir: hiçbir risk almadan rezervasyon yapın!

Deneyimin Önemli Noktaları

Château de Villars-Fontaine'in yeraltı mahzenlerine girin ve Burgundy'nin harika şaraplarının sırlarını öğrenin. Sadece 1 saat içinde (yaklaşık), bir sommelier size 15. yüzyıldan kalma galerilerde rehberlik edecek ve bazıları 20 yılı aşkın süredir yıllanmış olan tarihi şaraplardan rehberli bir tadım sunacaktır.

Grup maksimum 8 kişi ile sınırlıdır, bu da samimi bir deneyim ve tüm sorularınız için zaman garanti eder.

  • Beaune'daki en eski şarap labirentlerinden birinedoğrudan erişim.
  • İyi yıllanmış şarapları tadın: mineral beyazlar ve zarif bir şekilde evrimleşmiş kırmızılar.
  • Sommelier tavsiyesi ile şişelerinizinasıl dolduracağınızı ve koruyacağınızı öğrenin

Dahil olanlar

  • Rehberli 15. yüzyıl yeraltı mahzenleri turu (≈ 1 saat)
  • Yöresel ekmek ve peynir eşliğinde çeşitli şarapların (beyazlar ve kırmızılar) tadımı
  • İngilizce ve Fransızca açıklamalar (İspanyolca destekleyici kitapçık)
  • Tadım notları sayfası ve aynı gün satın alımlarda %10 indirim

Katılımcıları ve tarihi seçin

Adım Adım

Beaune'un parke taşlarının altında, 37 basamakla inerek sıcaklığın sabit 12°C'de tutulduğu kireçtaşından oyulmuş bir tünel ağına ulaşırsınız. Sommelier, şarapları uzun süre mahzende yıllandırma konusunda öncü olan domaine'in tarihini anlatırken yarı ışık ve meşe kokusu eşsiz bir atmosfer yaratır. Sommelier, şarapları uzun süre mahzende yıllandırma konusunda öncü olan domaine'in tarihini anlatırken yarı ışık ve meşe kokusu eşsiz bir atmosfer yaratıyor.

Tozlu şişelerle dolu raflar arasında, Côte-de-Nuits ve Côte-de-Beaune'un Kimmeridgian topraklarının ve mikro iklimlerinin şarapları nasıl etkilediğini keşfedeceksiniz. Ardından tadım zamanı: eski bir fıçı üzerinde açılan lale bardakları, kabuklu ekmek ve yerel peynir, fındık, börek ve çalılık notalarını ortaya çıkaran beyaz ve kırmızılardan oluşan bir seçkiye - çiçeksi Puligny-Montrachet, yoğun Meursault, baharatlı Savigny-lès-Beaune... - eşlik ediyor.

Her yudum vintages, eşleştirmeler ve servis üzerine birustalık dersi haline geliyor: neden 30 dakika önce mantarını açmalı, bir premier cru'yu hangi sıcaklıkta açmalı veya çok fazla yatırım yapmadan bir ev mahzenini nasıl doğaçlama yapmalı. Gün ışığına dönmeden önce, mahzen fiyatlarından özel cuvé 'ler satın almak veya satın aldıklarınızı anti-şok ambalajıyla eve göndermek için birkaç dakikanız var.

Kalkış ve dönüş

Bilmeniz Gereken Diğer Şeyler

İptal Politikası