Rabat Fas Mutfağı Sınıfı
Bu aktivite hakkında
- Rezervasyonunuz anında onaylanır
- Bu seçenek ÜCRETSİZ iptale sahiptir: hiçbir risk almadan rezervasyon yapın!
Deneyimin Önemli Noktaları
Rabat'ta deneyimli bir yerel şefle yapacağınız bu aşçılık dersiyle kendinizi Fas gastronomisine bırakın. Küçük bir grupta ve yaklaşık 2,5 saat süren bir etkinlikte, daha sonra tadabileceğiniz geleneksel Fas yemeklerinin nasıl hazırlanacağını öğrenin. Vegan ve vejetaryen seçeneklerin yanı sıra menüyü kişiselleştirme imkanı da sunan bu deneyimde tipik çay ve tatlıları da tadacaksınız.
- Deneyimli bir yerel şef ile en tipik yemekleri hazırlama tekniklerini öğrenin.
- Geleneksel Fas yemeklerinin yanı sıra çay ve tatlıları pişirin ve tadın.
- Küçük grup deneyiminden yararlanın.
Dahil olanlar
- Yemek pişirme dersi
- İçindekiler
- Pişmiş yemeklerle öğle yemeği
- Kahve veya çay
Katılımcıları ve tarihi seçin
Adım Adım
Rabat'ta deneyimli bir şefle aşçılık dersine katılın. Baharatların önemli bir rol oynadığı Fas gastronomisinin en popüler malzemeleri ve yemekleri hakkında bilgi edinmek için yerel bir mutfağa adım atın.
Yaklaşık iki buçuk saat boyunca kuskus ve tajine gibi en tipik yemekleri hazırlamak için kullanılan teknikleri öğreneceksiniz. Ayrıca tipik tatlıların eşlik ettiği Mağribi çayını da deneyebileceksiniz.
En fazla 8 kişilik bir grupta, vegan veya vejetaryen seçenekleriyle menüyü zevklerinize ve ilgi alanlarınıza göre özelleştirin.
Her şey hazır olduğunda, pişireceğiniz yemeklerle yemeğin tadını çıkarın.