Xi'an tuk tuk ozel yemek turu

Bu aktivite hakkında

Akıllı telefon biletleri kabul edilir
Süre: 3 saat
Anında onay
ÜCRETSİZ İptal
Başlangıç
2.843 TL 2.585 TL
ÜCRETSİZ İptal
Gizli ücret yok
  • Rezervasyonunuz anında onaylanır
  • Bu seçenek ÜCRETSİZ iptale sahiptir: hiçbir risk almadan rezervasyon yapın!

Deneyimin Önemli Noktaları

Sizi sadece 3 saat içinde Xi'an İç Duvarı'nın en iyi köşelerine götüren özel bir tuk-tuk ile İpek Yolu'nun gastronomi başkentini tanıyın. Tur, Hilton Xi'an'ın (199 Dongxin Yolu) lobisinde başlar ve 12 yaşından büyük tüm gezginler için uygundur. 5 veya 6 taverna ve hijyen garantili sokak tezgahlarında durur.

Çok küçük gruplar halinde seyahat edeceksiniz - sadece balonunuz ve rehberiniz - böylece acele etmeden ve kişiye özel açıklamalarla her lokmanın tadını çıkarabileceksiniz.

  • Sıra beklemeden rezervasyon yaptırın ve özel tuk-tuk'unuzu güvence altına alın.
  • "Roujiamo burger" veya biangbiang noodle gibiikonik yemekleri tadın.
  • Yerel baharatları dengelemek için2 alkolsüz içeceğin tadını çıkarın

Dahil olanlar

  • Şoförlü özel tuk-tuk ile 3 saat
  • Gastronomi konusunda uzman yerel rehber
  • 5 ila 6 tadım (roujiamo, biangbiang, chuanr, hula-tang, tatlılar ve daha fazlası)
  • 2 alkolsüz içecek veya paketlenmiş alkolsüz içecekler

Katılımcıları ve tarihi seçin

Adım Adım

Hilton'un lobisinde rehberinizle buluşur buluşmaz, arabaların sığamayacağı ara sokaklarda ilerleyen motorlu bir tuk-tuk 'a bineceksiniz. İlk durak "roujiamo": baharatlı ve ince kıyılmış domuz eti ile doldurulmuş taze pişmiş pide ekmeği. Burada bu mütevazı atıştırmalığın neden modern burgerlere rakip olduğunu öğreneceksiniz.

Daha sonra tuk-tuk, eyaletin dört bir yanından atıştırmalıkları bir araya getiren geleneksel mimariye sahip bir kompleks olan Yongxingfang'ın gizli pazarından geçer. Sizi kemer kadar geniş, acı biber ve siyah sirkeyle kızartılmış biangbiang erişteleri bekliyor; onomatopoeik isim, onları masaya vurduğunuzda çıkardıkları sesi taklit ediyor.

Rehber daha sonra sizi Xi'an'ın mutfak evriminin sergilendiği bir sokak yemekleri müze-evine götürüyor. Burada bir chuanr -kimyonlu kuzu kebabı- tadıyorsunuz ve Müslüman mutfağının son 1.300 yılda Han mutfağıyla nasıl birleştiğini anlatıyorlar.

Akşam çökerken, tuk-tuk kırmızı fenerlerle aydınlatılmış Müslüman mahallesine doğru yola çıkıyor. Şekerlenmiş fındık ve hurmalı hamur işleri tezgahları arasında, Loes'un serin günleri için ideal olan porselen bir fincanda servis edilen baharatlı hula-tang çorbasını deneyin. Yerel armut sodası ile son bir kadeh kaldırma turu sona erdirirken, rehber kendi başınıza dönmeniz ve gerçek bir Xianese gibi yemeye devam etmeniz için sırları özetler.

Kalkış ve dönüş

Bilmeniz Gereken Diğer Şeyler

İptal Politikası